Darujemo knjige

Dobra vest za sve vas koji ste do sada naše knjige čitali onlajn. Odštampali smo dva naslova, knjige pošt. Dhammasamija: Meditacija sabranosti u praksi i ađan Sumedha: Četiri plemenite istine i one su sada spremne za besplatnu distribuciju. Ako ste zainteresovani, svoj primerak oba naslova možete dobiti ukoliko nam pošaljete svoje ime, adresu i broj mobilnog na mejl budizam@yahoo.com.

Takođe, još uvek imamo primerke knjige Valpole Rahule: Čemu je buda podučavao, tako da možete i nju da dobijete na poklon.

Knjige ćemo vam poslati kao poklon, brzom poštom (zato nam treba broj vašeg mobilnog), jedino ćete platiti poštarinu (mislim negde 200-250 dinara). Ukoliko želite još nekog da obradujete, možemo vam poslati 2-3 primerka od svakog naslova (pretpostavljam da će tada poštarina biti malo veća). Druga mogućnost je da podelite ovaj link, pa neka svako naručuje za sebe.

Za kraj, i ne manje važno je da, ukoliko želite i u skladu sa svojim mogućnostima, uplatite donaciju na račun Zajednice:

Budistička zajednica
Banka Intesa
160-554220-93

kako bismo nastavili sa izdavanjem knjiga i besplatno ih distribuirali zainteresovanima. Na taj način promovišemo ekonomiju darova, u kojoj je moneta uzajamno radost davanja, umesto trgovine. Nje već ima dovoljno.
Dar Dhamme nadmašuje svaki drugi dar!

Unapred hvala i uživajte u čitanju, a i u primeni pročitanoga. 🙏

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s